Kontormøbler til erhvervslivet

Reick Møbler forhandler et bredt og alsidigt sortiment af kontormøbler og boligtilbehør til erhverv. Med egenproduktion i Højer producerer vi specialdesignet møbler af høj kvalitet præcis efter dit ønske. Fra vores to showrooms i Syddanmark er vi altid i nærheden af vores kunder, og byder gerne på kaffe og en god snak om den rigtige indretningsløsning for dig.

Få et indretningsforslag

Vi er allerede totalleverandør af professionelle kontormøbler til mange virksomheder og institutioner i Syddanmark. Vi har møbler i alle kategorier og prisklasser, hvad enten du skal

indkøbe nye konferencestole, hænge lamper op i skolens fællesområde eller udskifte hvilestolene på plejehjemmet. Hos Reick Møbler er vi garante for service i særklasse.

Det gælder både når du handler online, og når du møder os i et af vores showrooms. Med mere end 30 års erfaring kan vi altid guide dig godt på vej til at finde de

perfekte møbler, som er mest optimale til netop dine behov og din ønskede sammensætning. Se et udpluk af vores projekter her!

 

 


Service udover det sædvanlige

I det sydlige Jylland leverer vi dagligt med vore egne professionelle montører, som bærer ind, sætter på plads og sørger for at alt er i orden. Alt er færdigsamlet og klar til brug,

når vi kommer med din leverance. Det betyder for jer som kunde, at vi er mindst muligt til gene, og at I hurtigt kan fortsætte jeres normale gøremål.

Når vi kører igen, tager vi naturligvis også emballagen med retur.

 


 

Brug for hjælp?

 

Få hjælp til nøjagtig det du søger.

 

tlf. 2162 47272179 2173

Alle hverdage

08:00-16:00

mail@reick.dk

Få svar indenfor

få minutter på hverdage

 

 

Projektsalg

 

Har du brug for en samlet indretningsløsning?

 

Lars Frisk

tlf. +45 2162 4727

lf@reick.dk

Finn Svendsen

tlf. +45 2179 2173

fs@reick.dk

 


Vi er allerede stolt møbelleverandør til bl.a.:

 


Specialister i flere segmenter

For at kunne yde den bedst mulige rådgivning og service, har vi dygtiggjort os i særligt 3 segmenter. Siden vi startede vores forretning i slut 80´erne har fokus været på,

at skabe liv og værdi for kunden i disse arbejdsområder. Derfor kan vi hjælpe med en kompetent rådgivning, og producere møbler, som rent faktisk fungerer i jeres hverdag.

Kontor

Gennem speciale i møbler til kontor og funktionel indretning heraf, tilbyder vi ergonomiske arbejdspladser, belysning, forbedring af akustik, moderne mødezoner og meget mere. 

Vi står på spring med råd og vejledning til alle kontormiljøer såsom kantine, konference, opbevaring, loungeområder, belysning, akustik, reception m.m. Gå på opdagelse i

vores møbel webshop, hvor vi har fyldt sortimentet op med alle vores bestsellers. Du kan også slå vejen forbi vores cases og nyheder og se hvilke projekter vi alllerede har

leveret til.

Skole

Indretning af skoler kræver fagviden for at kunne tilbyde børn og unge funktionelle og kreative miljøer, der opfordrer til læring. 

Få ideer til, hvordan jeres institution kan skabe mere understøttende læringsmiljøer, under de sælige lovkrav der er gælde for offentlige institutioner.

Vores konsulenter har stor erfaring i netop dette segment, lige fra indretning af klasseværelser, faglokaler, gangarealer, kontorer, til de åbne miljøer på skolerne.

Vi udfører derudover også egenproduktion i bl.a. praktiske og stilfulde skoleborde, skolekateter og meget mere. 

Pleje/Care

I vores care segment har vi særligt øje for materialer og detaljer, som sikrer at seniorer får otiumsmøbler i uovertruffen kvalitet med lang holdbarhed.

Vores udvalg indenfor plejesektoren er stort og fyldt med masser af tilpasnings- og funktionsmuligheder. Vi forhandler bl.a. Schou Anderesen og Farstrup møbler.

 


Find inspiration til dit næste projekt i vores kataloger

Vores to kataloger er fyldt med idéer og inspiration til dit næste indretningsprojekt. I katalogerne finder du idéer og forslag til forskellige opstillinger samt beskrivelser af vores mange leverandører.