Møbelleverandør hos Profile A/S

Oprettet d.

Møbelleverandør hos Profile A/S
Møbelleverandør hos Profile A/S
Møbelleverandør hos Profile A/S
Møbelleverandør hos Profile A/S
Møbelleverandør hos Profile A/S
Møbelleverandør hos Profile A/S

 

“Det er nærheden, der gør en forskel”

Når direktør René Holde kigger ud af sit kontorvindue, kan han se over til Reick Møbler. Derfor var det også oplagt at besøge showroomet første gang, han skulle bruge kontormøbler til virksomheden Profile A/S.

 

På firmaets hovedkontor i Rødekro gennem 21 år, hvor både kontor og lager er placeret, huses alt fra ansatte bygningskonstruktører, ingeniører m.m. Profile A/S beskæftiger sig med salg af tunge byggematerialer, hvoraf en lang række sælges til danske tømmerhandlere og trælaster.

 

Første gang jeg besøgte Reick, blevet jeg taget godt imod og fik en åben snak om, hvilke møbler jeg manglede. Lars Frisk gik faktisk med herover samme dag, hvor vi kiggede på tingene og hurtigt fandt frem til en passende løsning. Siden den dag har vi egentlig bare arbejdet rigtig godt sammen.

 

René Holde glædes over en meget tilfredsstillende leverance af sine møbler, som til dags dato endnu ikke har misset en leveringsdato. Han oplever montørerne som imødekommende og villige til at give en hånd med, selv ved små opgaver.

 

For det første holder vores leverancer. Dernæst kører Reick med et princip om, at man monterer møblerne ved levering, og tager alt plast og emballage med retur igen.

 

Reick Møbler har leveret stort set alle møbler hos Profile A/S. Vil du høre mere om, hvordan Reick Møbler kan effektivisere din hverdag med professionelle kontormøbler, så finder du nemt vores kontaktinformationer her på siden. Vi gør en dyd ud af at give en særlig service til vores syddanske erhvervskunder.

 


 

Se præsentationvideo af samarbejdet her!

 

 


Vil du høre mere om erhverssamarbejde med Reick Møbler?

Kontakt:

Lars Frisk

+45  21624727 

lf@reick.dk