Mød arkitekt Sarah Pilipp

Oprettet d.

Mød arkitekt Sarah Pilipp

”Min møbelleverandør bliver en aktiv part, der brænder lige så meget for projektet som mig ”

Hos Reick Møbler samarbejder vi med en lang række partnere. Mød Sarah Maria Philipp fra Philipp.Rod Interior Architecture i Aabenraa.

 

Sammen udvikler vi os gennem udvalgte projekter og hjælper hinanden på vej til funktionelle løsninger set fra en tværfaglig vinkel.

Som arkitekt skal design, funktion og budget gå op i en højere enhed og det er, blandt andet, det Sarah oplever i samarbejdet med Reick Møbler.

 

Når jeg udvikler designkoncepter, har jeg brug for en samarbejdspartner, som kan sparre med mig og omsætte mine ideer.

Fordi Reick Møbler også har egen produktion, får jeg mulighed for at opfylde langt de fleste af mine kunders ønsker.

Reick kan levere hyldevarer og specialdesignede møbler, samt håndtere en levering og montering, hvilket jeg som ansvarlig kan være helt tryg ved.

 

I forbindelse med indretningen af det nye store showroom i Rødekro, modtog Reick Møbler også nytænkende løsningsforslag fra Sarah.

Et showroom Sarah også har mulighed for at vise sine kunder, for at opleve forskellige materialer og inspirerende møbler.

Gennem snart 3 år har Reick Møbler løst flere spændende og kreative opgaver sammen med Sarah.

 

Jeg oplever Reick Møbler, og folkene bag, som inspirerende og entusiastiske. Man mærker at Reick interesserer sig for projekterne.

Merværdien ved at arbejde med Reick består i, at min møbelleverandør bliver en aktiv part, der brænder lige så meget for projektet som mig.

 

Et godt eksempel var projektet hos Damm Cellular Systems i Sønderborg tilbage i 2020. Projektet omfattede open space miljøer, faste arbejdspladser og en stor kantine i en

blanding af eksisterende og nye lokaler. Det hele skulle følge en rød tråd, så man ikke fik følelsen af, at man enten sad i den nye eller den gamle afdeling. 

Reick leverede møblerne og har tilpasset hist og pist for at matche materialevalget, funktion og størrelser, samt producerede skræddersyede rumelementer og møbler.

Der blev blandt andet produceret et højbord til hurtige møder, hvis form var inspireret af virksomhedens celleformede logo.

 

Se bordet og flere af løsningerne i galleriet herunder


Fotograf: Bjørn Sørensen

 


 

Har du brug for en kompetent og egenproducerende møbelpartner,
så tøv ikke med at kontakte os!

 

Kontakt:

Lars Frisk

+45  21624727 

lf@reick.dk