Møbelleverandør gennem 25 år

Oprettet d.

Møbelleverandør gennem 25 år

 

"Reick Møbler er rigtig gode til totalløsninger, har vi erfaret."

I forbindelse med en gennemgribende renovering tilbage i 2015, satte Reick Møbler en streg under kompetencen som totalleverandør af kontormøbler for Hydro i Tønder, der beskæftiger mere end 280 medarbejdere.

 

Hydro er en stor global aluminiumsvirksomhed, der beskæftiger i alt 35.000 medarbejdere fordelt over 40 lande på hele 150 produktioner.

Aluminiumsprofilerne produceres og leveres til byggebranchen og bilindustrien. I produktionen ved Tønder på den syddanske vestkyst huses ca. 280 ansatte.

 

Vi har fået leveret alt fra komplette arbejdspladser til mødefaciliteter, og har haft stor glæde af alt den sparring og pingpong, som vi har modtaget gennem årene.

Reick Møbler er rigtig gode til totalløsninger, har vi erfaret. Vi har sammen kunne strømline leverancerne. Det har været en super god oplevelse for os!

- Karina From, Salg & Marketing

 

I 2015 stod Hydro overfor en gennemgribende renovering. Efter afdækning af behov, ønsker og budget, kom Hydro og Reick frem til et møblement med klare og minimalistiske

linjer, der indrammer Hydros teknologiske dna. Med hovedvægt på sorte og hvide overflader, samt brug af særligt krom, gav det en passende rød tråd med koncernen.

Bæredygtighed blev med tiden også et vigtigt element.

 

For os er det vigtigt at få bæredygtighed med ind i alt det vi laver, for det har vi også en klar strategi for ude i produktionen. I receptionen har vi derfor valgt at få beklædt

med træ og har implementeret en plantevæg. Alt sammen for at formidle den her voksende opmærksomhed på bæredygtighed.

- Berit Andresen, Administration

 

Karina From har haft stor kontaktflade hos Reick Møbler gennem årene, og er særligt glad for måden, hvorpå møbelleverancerne har kunne strømlines.

Møblerne er blevet leveret til tiden, montørerne har ydet en god service og ikke været forstyrrende. Der har også været pænt og ryddeligt,

når de har forladt virksomheden, afslutter Karina.

 


Se præsentationvideo af samarbejdet her!

 


Vil du høre mere om erhverssamarbejde med Reick Møbler?

Kontakt:

Lars Frisk

+45  21624727 

lf@reick.dk