Møbelleverance til Demenscenter Ølgod

Oprettet d.

Møbelleverance til Demenscenter Ølgod

 

Møbelleverance til nyt moderne demenscenter

I dag, onsdag den 18. august, åbner Varde Kommunes nye demenscenter Skovparken dørene. Ugen forinden leverede Reick Møbler møblementet til det nye plejecenter.

Leverencen har været af betydelig størrelse med plejemøbler fra Reick´s egenproduktion, Schou Andersen, Cube Design, Skagerak og Kinnarps.

Med særligt øje for materialer og detaljer, har vi været med til at sikre uovertruffen kvalitet og en lang holdbarhed i møblementet.

Se udvalgte møbler fra projektet her!

 


Vores udvalg indenfor plejesektoren er stort og fyldt med masser af tilpasnings- og funktionsmuligheder. Se mere her!

Om Demenscenter Ølgod:

"I projektet skal der i videst mulige omfang indarbejdes udemiliøer som understøtter fysisk aktivitet og udeliv, hvor borgere med demens, pårørende og medarbejdere kan færdes

trygt i de grønne områder. Herudover ønskes der indarbejdet velfærdsteknologiske løsninger som eksempelvis sensorgulve og løsninger der sikre en naturlig

døgnrytmebelysning i boliger og servicearealer..."

 

"Arkitektonisk fremtræder bygningen, som en stor gård, hvor tagets form spiller en stor rolle i forståelsen af bygningen. Taget er udformet som et forskudt saddeltag,

hvor tagrygningen klart definerer bygningens udtryk i landskabet. På taget brydes den langstrakte bygning af ovenlys, der lader lys komme ind i boliggangene..."

 

"Bygningen beklædes overalt med tegl på facader og tage, og tilbagetrukne partier beklædes med træ, mens ovenlys og inddækninger laves i indfarvet aluminium.

Derved består bygningen af få enkelte bygningskomponenter, som giver en sammenhæng og skaber et stærkt visuelt udtryk..."

 

Kilde: licitationen.dk 


 

Se præsentationvideo af projektet her!

 

 


Vil du høre mere om løsninger til Care segmentet?

Kontakt:

Finn Svendsen

+45 2179 2173

fs@reick.dk