Indretning af omklædningsrum til SønderjyskE

Oprettet d.

Indretning af omklædningsrum til SønderjyskE

Drømmen om lokaler, der inspirerer spillerne

Sønderjyske Fodbold har længe haft en drøm om at opgradere deres omklædningsrum til forhold, der er et top-fodboldhold værdigt. Omklædningsrummet er et centralt omdrejningspunkt for et fodboldhold - det er dér, store planer lægges, den daglige gang er og der, hvor sejrene fejres første gang, når spillerne forlader banen. 
Kampånd og motivation er en stor faktor for fodboldspillere. Derfor havde SønderjyskE et ønske om, at omklædingsrummets indretning skulle være indbegrebet af SønderjyskE og klubbens værdier, nemlig lokalt sammenhold og hårdt arbejde. 

Reick Møbler har været med i idégenereringsfasen og har herefter tegnet en indretningsløsning, som skulle indfri SønderjyskE's ønsker. De helt særlige krav har udmøntet sig i tilpassede specialløsninger fra Reick Møblers egen specialproduktion. Omklædningsrummets store bord i midten, hvor spillerne samles og har samtidig en praktisk funktion, der gør det nemt for klubben at få indsamlet og vasket spillertrøjerne. Spillerne kaster deres trøjer i hollder i midten som lander i transportable vasketøjskurve.
Spillernes garderobe er udbygget med siddepladser og sæder under hvert garderobeskab. Skabene har lås og under sædet er der ophæng til spillernes sko. Endelig er der påmonteret stemningsskabede blåt lys under sæderne, som skaber det rette mood, når holdånden skal plejes og sejren skal fejres. 

Praktisk funktionalitet

Det slid som en stor flok fodboldspillere med hårde sko og vandplask pådrager møblerne stiller helt særlige krav til møblernes kvalitet. De skal kunne holde til hverdagens slid og praktiske ibrugtagen. Her har Reick sørget for ekstra slagfaste møbler, der kan klare vand og slag. Samtidig er alle møblerne lavet i de særlige SønderjyskE farver, som har skabt et helt fantastisk rum. Alle møblerne er selvfølgelig produceret i Danmark.

 

Omklædningsrummet er det vigtigste rum for en fodboldklub. Vi er rigtig tilfredse med løsningen fra Reick. Jeg kan kun anbefale Reick Møbler til andre, der står og mangler en specialløsning

- Esben Hansen, Sportsdirektør

 

Mangler du inspiration til indretning af omklædningsrum eller øvrige lokaler, der er i tråd med din virksomheds brand? Eller mangler du en møbelproducent, der kan producere specialløsninger efter dine ønsker? Så står Reick Møbler klar til at hjælpe dig.

Vi indretter, producerer, forhandler, leverer og monterer - vi sørger for den totale møbelløsning for dig.